White House mistakenly identifies CIA chief in Afghanistan

Discussion in 'Afghanistan' started by W.G.Ewald, May 26, 2014.

  1. W.G.Ewald

    W.G.Ewald Defence Professionals/ DFI member of 2 Defence Professionals

    Joined:
    Sep 28, 2011
    Messages:
    14,140
    Likes Received:
    8,529
    Location:
    North Carolina, USA
    .

    White House mistakenly identifies CIA chief in Afghanistan - The Washington Post

    Can Obama administration be any more hopeless?
     
    fyodor, boris and Kaalapani like this.
  2.  
  3. boris

    boris Regular Member

    Joined:
    May 2, 2012
    Messages:
    335
    Likes Received:
    193
    Location:
    Somewhere
    He did say he wanted more transperancy in the government, guess he and his folks took it too seriously.

    On a serious note, time for damage control.
     
    Last edited: May 27, 2014
    pmaitra and Voldemort like this.
  4. Voldemort

    Voldemort Senior Member Senior Member

    Joined:
    Dec 25, 2013
    Messages:
    1,051
    Likes Received:
    608
    Location:
    Kolkata
    He will be pulled out for sure? BTW did something of this sort not happen in Pakistan a few years back?
     
  5. fyodor

    fyodor Regular Member

    Joined:
    Apr 18, 2014
    Messages:
    295
    Likes Received:
    244
    Location:
    India

    In India there's an old saying: "Jaisi praja waisa raja" - "As the people, so the king"

    This saying perfectly fits in a democracy. Individuals can be intelligent but the collective behave moronic many times. That explains why India elected Congress and America elected Obama.
     
    W.G.Ewald likes this.
  6. datguy79

    datguy79 Regular Member

    Joined:
    Sep 5, 2012
    Messages:
    702
    Likes Received:
    937
    Location:
    Canada
    I love how people are implying this has something to do with Obama when the Bush administration did the same thing with Valerie Plame.
     

Share This Page