Anybody familiar with Arma 3 games?

Discussion in 'Members Corner' started by W.G.Ewald, Mar 29, 2012.

  1. W.G.Ewald

    W.G.Ewald Defence Professionals/ DFI member of 2 Defence Professionals

    Joined:
    Sep 28, 2011
    Messages:
    14,140
    Likes Received:
    8,529
    Location:
    North Carolina, USA
  2.  
  3. pmaitra

    pmaitra Moderator Moderator

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    31,663
    Likes Received:
    17,162
    Location:
    EST, USA
    I have played ArmA 2.

    INSAS LMG:
    [​IMG]

    INSAS AR:
    [​IMG]

    Mil-24/35:
    [​IMG]

    Mil-17:
    [​IMG]

    Kamov-50:
    [​IMG]

    ZU-23 on UralAZ:
    [​IMG]

    BTR-90:
    [​IMG]

    T-90:
    [​IMG]
     
    W.G.Ewald likes this.
  4. pmaitra

    pmaitra Moderator Moderator

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    31,663
    Likes Received:
    17,162
    Location:
    EST, USA
    I saw the website.

    It is very refreshing from the past games, most of which, almost definitely, had either the Germans or the Soviets as the evil guys.
     
  5. pmaitra

    pmaitra Moderator Moderator

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    31,663
    Likes Received:
    17,162
    Location:
    EST, USA
  6. ALBY

    ALBY Elite Member Elite Member

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    1,990
    Likes Received:
    1,490
    Location:
    KOTTAYAM,KERALA
    try it only if you have enough patience.ie in the game if u have to move towards a destination 100 mts across then it will take the exact time that will take in the real life.Its nothing like call of duty or MD3 which are meant for fun.ARMA is a tactical simulator game which may bore you.
     
    W.G.Ewald and pmaitra like this.
  7. pmaitra

    pmaitra Moderator Moderator

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    31,663
    Likes Received:
    17,162
    Location:
    EST, USA
    ^^

    That convinces me that you have played ArmA 2. :)
     
  8. pmaitra

    pmaitra Moderator Moderator

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    31,663
    Likes Received:
    17,162
    Location:
    EST, USA
    ArmA 3

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    bengalraider, sob, W.G.Ewald and 2 others like this.
  9. Tronic

    Tronic Stars and Ambassadors Stars and Ambassadors

    Joined:
    Mar 30, 2009
    Messages:
    1,915
    Likes Received:
    1,275
    I have played ArmA 2, and it is quite a good game. However, I didn't play it for too long as it wasn't totally compatible with my system, as it was designed to run on dual core, and mines was quad core. Just to run it, I had to go into the bios every time and play around with my processor settings to make them act as if dual cores. So, ArmA 2 was good, but unfortunately couldn't play too much. I'm looking forward to ArmA 3 however, it looks awesome, and will likely be more compatible (hopefully) with my system. :)
     
  10. pmaitra

    pmaitra Moderator Moderator

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    31,663
    Likes Received:
    17,162
    Location:
    EST, USA
    Tronic,

    You have a quad core you say? Perhaps you will have a better experience with ArmA 3 than with ArmA 2. Just give it a shot.
     
  11. ALBY

    ALBY Elite Member Elite Member

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    1,990
    Likes Received:
    1,490
    Location:
    KOTTAYAM,KERALA
    is the arma 3 in the same league of arma2 ie too realistic?
     
  12. pmaitra

    pmaitra Moderator Moderator

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    31,663
    Likes Received:
    17,162
    Location:
    EST, USA
    Operation Flashpoint, ArmA 2, ArmA 3, all of them are in the same league. These are not CoD style rat-a-tat-a-tat shoot and scoot type of games. :)
     
  13. pmaitra

    pmaitra Moderator Moderator

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    31,663
    Likes Received:
    17,162
    Location:
    EST, USA
    BTW, I have not played ArmA 3.
     
  14. Koovie

    Koovie Regular Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    733
    Likes Received:
    253
    are the INSAS rifles part of a mod or already in the game???
     
  15. pmaitra

    pmaitra Moderator Moderator

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    31,663
    Likes Received:
    17,162
    Location:
    EST, USA
    INSAS rifles were in the mod in ArmA 2, and I had to install them separately.
     
  16. Koovie

    Koovie Regular Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    733
    Likes Received:
    253
    I have seen some videos.... seems to be a simulator and quite difficult.
    But perhaps its only me who thinks like this here, cause I ve been spoiled by Call of Duty :)
     
  17. pmaitra

    pmaitra Moderator Moderator

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    31,663
    Likes Received:
    17,162
    Location:
    EST, USA
     
    Last edited by a moderator: May 10, 2015

Share This Page